Nu händer det grejjer!!!

Snart är vi stora! I alla fall tror vi det. Vi busar, morrar och slåss i vår lilla bur, samtidigt som Mamma sköter om oss. Det händer mycket i våra liv och eftersom matte är lat (inte hinner skriva varje dag) så kommer här en liten sammanfattning).

Vi har räffat en riktig Rottweiler! Nå, han bara nosade, men ändå! Han gillade oss i alla fall. Han heter Azlan och kommer från Växjö - en riktig charm-prins för tjejjer (men kanske inte tibbe-tjejjer...??). Dessvärre bara en bäbis på snart två år som älskar pinnar och kel! Han följer sin matte till jobbet varje dag! Och våran matte - och alla arbetskompisar - får leva med tigg, dräggel och att kasta pinnar varje rast.. Men farliga Rottisar - finns dom?? Tror att farliga (eller dåliga) ägare kanske är vanligare..

Vi har varit ute på riktigt gräs..... Tre eller fyra gånger! Matte har gjort en lite bur (större än den vi har inne) där vi får vara när det är vackert väder (vet inte vad det betyder) eller "inte så kallt"...

Vi har käkat riktig mat! Både köttfärs med lie ägg å grejjer samt Pedigreeeeeeee med ägg å sån't. Snacka om mumsiga grejjer...!!

Vi har även klippt (eller fått klippt) våra klor. Hmmmmmmmm. Mer eller mindre, men eftersom matte inte bryr sig om vad man säger så gick det bra! Nu var det tre av oss som tyckte att "What ever" medan två av oss var lite "emot" behandlingen... Men, som sagt, om protesten inte går igenom så - ACCEPTERA.

Nästa varning är BAD - för vi har fått äta FILMJÖLK! Och vi klarade inte av det riktigt så bra - en del kom i magen och en del på våra syskon. Så... ett bad ligger nära!

Vi har även en del besök. Vissa tycker vi är så söta att man måste ta med oss hem men matte säger att man måste vänta några veckor. Andra kanske tycker vi är för busiga men, men, men, så är livet.!! M a o KUL!

Så, alla som tvekar, njut av livet, av sommarn, av allt!

Vovvv å natt!!


Kommentarer
Postat av: Azlan

Jag är den farliga rottisen jag vet inte om det är så att ni bara är så söta att jag skulle kunna pussa upp Er. (notera inte äta) Men jag träffar er gärna när ni blivit lite större så jag kan busa med er. Kram kram Azlan.

2008-06-10 @ 15:38:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0