Vi växer som ogräs!

Eftersom vi tillbringar dagarna med att käka och sova växer vi som ogräs. Det är väl sån't som valpar gör?! Ja, det gäller alla utom pytte-syster som vi tyvärr kör över som bulldozers eftersom hon är så liten. Eller, vi ser ju inte henne så alla hinder krälar man bara över.

Matte (och alla andra mattar och hussar som bor här) har varit tvungen att hjälpa pytte-syster att komma till, så att hon får äta, och hålla undan oss från just "hennes" spene så att vi inte knuffar bort henne varje gång. Pytte-syster har även fuskat och faktiskt börjat få lite tillägg så att hon ska kunna hävda sig i vår lilla flock. Detta har, på två dagar, gett jättebra resultat och eftersom pytte-syster redan från början verkar vara en väldigt viljestark och envis puppie så tar hon för sig trots sin storlek (litenhet?).

Vår "moster" har haft en spännande vecka. Hon har, för att vår mamma inte ska bli så stressad, fått följa den stora matten till jobbet varje dag. Där har hon det tydligen jättebra för hon är så glad på morronen när hon ska föja matten i bilen. Det är även bra för vår mamma för hon känner att hon får ha oss ifred och i lugn och ro utan att behöva skydda oss från det obefintliga hotet.

Nä, nu ska vi fortsätta att växa så: - Ha en riktigt vovvig dag!

Kommentarer
Postat av: Kattis

Hej!
Det är ju jättekul att läsa om valparna. :-)
Jag började en blogg och skriva från mina hundar, men det spårade ur och blev mina tankar och funderingar. Så den bloggen la jag ner och gjorde en egen istället där hundarna får vara med ibland.
Ha det gott!

2008-05-15 @ 09:22:36
URL: http://kattis11.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0